Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat CE QUELLE Hotel Kft.


Azzal, hogy belép a www.cequellehotel.hu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.


A www.cequellehotel.hu portálon található tartalom a CE QUELLE Hotel Kft. szellemi tulajdona. A CE QUELLE Hotel Kft. fenntart minden, a portál bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a portál lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése.


A www.cequellehotel.hu portál tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a portálon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (CE QUELLE Hotel Kft) felelősséget nem vállal. A www.cequellehotel.hu portálon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.


A www.cequellehotel.hu portál üzemeltetője a CE QUELLE Hotel Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.