Dentsana Klinika

A Dentsana Fogászati Klinika szállodánk hivatalos fogászati partnere. Célunk, hogy Vendégeinknek biztosítsuk a lehetőséget, hogy a wellness-és gyógyszolgáltatások mellett teljes körű fogászati állapotfelmérésben és igény szerint kezelésben is részesülhessenek. A klinika tapasztalt és felkészült orvos csapata arra specializálódott, hogy akár az Ön wellness pihenése alatt is magas színvonalú fogászati szolgáltatásokat nyújtson. Napjainkban egyre nagyobb hangsúly helyeződik az egészségmegőrzésre és a megelőzésre. Egy wellness-vagy gyógykúrával egybekötött pihenés szállodánkban kiegészíthető fájdalommentes és hatékony fogászati ellátásra megfizethető áron!


Szolgáltatásaink:


- Panoráma röntgen
- Dentálhigiénia
- Plazmalámpás fogfehérítés
- Fogékszer ( fogfúrás nélkül )
- Esztétikus fogtömések
- Koronák és hidak készítése
- Teljes és részleges protézisek készítése
- Implantáció ( 6 hét után terhelhető )


Amiért érdemes minket választani:


- Ingyenes konzultáció, kezelési terv és árajánlat készítése
- Fájdalommentes kezelés
- Rövid határidős kezelések
- Nyugat-európai elvárásoknak megfelelő anyagok és technika
- Svájci-magyar együttműködés, kettős biztonság
- Garancia
- Rendkívül kedvező árak
- Magasan képzett munkatársak

Klinikánkról:


A Dentsana fogászati klinika a modern fogorvoslásra, protézisekre és implantációra specializálódott. A magas minőségi követelményeknek megfelelően, csak és kizárólag szövetbarát anyagokkal dolgozunk.
Fogorvosaink sokéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.
Kezelőhelyiségeink tökéletesen alkalmasak steril környezetet megkövetelő műtétek lebonyolítására. A legmodernebb segédeszközökkel dolgozunk, és kizárólag minőségi, Svájcból vagy Németországból származó anyagokat használunk. Fogtechnikusi szolgáltatásaink is a nyugati minőségbeli követelményeket tükrözik.
Vendégeink gyönyörű mosollyal és elégedetten távoznak tőlünk.
 

 

Elérhetőségek: Igény esetén szállodánk munkatársai készséggel állnak rendelkezésére időpontegyeztetés vagy egyéb kérdések esetén!